Crește-ți service-ul ca reseller Nexus

Ajută-ți clienții să beneficieze de serviciile noastre.

De ce să devii reseller Nexus?

Vei putea oferi extra beneficii clienților tăi și te vei remarca printr-o ofertă specială în fața concurenței. În plus, vei câștiga siguranța că aceștia revin la tine pentru rezolvarea problemelor legate de flota auto pe care o coordonează.

Fidelizezi clienții

Integrarea cu Nexus GPS Tracking va facilita comunicarea directă și rapidă pentru ca aceștia să apeleze tot timpul la serviciile tale.

Extinzi oferta serviciilor

Include serviciul nostru în oferta ta și oferă-le clienților cu flote auto un motiv în plus să colaboreze cu tine pe termen lung.

Atragi clienți noi

Fiind reseller-ul unui serviciu popular, conex intereselor tale, vei atrage clienți noi, care-și doresc ceva mai mult.

Obții recomandări

Vei deveni service-ul la care clienții se gândesc instant atunci când le este cerută o recomandare.

Câștigi o sursă de venit

Crește-ți afacerea cu ajutorul unei noi surse de venit pentru care nu trebuie să dezvolți, de la zero, un serviciu.

Ce spun utilizatorii Nexus

Soluția Nexus GPS Tracking ne ajută să vedem traseele urmate, încărcarea tehnicienilor, optimizare, comportamentul la volan, corectitudinea și compararea cu alte rapoarte interne. În general, toate rapoartele ne sunt utile, însă, de regulă, cele mai utilizate fiind: Foaie de parcurs, Sumar flotă, Utilizare Vehicul, Stil condus, Activitate zilnică, Consum, Staționări, Viteză. Din experiența pe care am avut-o cu suportul tehnic, sesizările făcute s-au rezolvat la timp.

Eugen Tescan, Responsible General Services

Soluția de monitorizare Nexus GPS Tracking aleasă de noi în 2014, s-a dovedit a fi cea mai bună, acoperind foarte bine nevoile noastre la acel moment. Odată ce flota noastră auto a crescut, Nexus GPS Tracking a dat dovadă de profesionalism, punând la dispoziția noastră noi facilități și rapoarte, dovedite a fi de un real folos. Printre rapoartele des utilizate, enumerăm: Sumar flotă, Foaie de Parcurs, Viteză, Top Hot Spots și diferite alarme specifice care ne-au ajutat să ne desfășurăm activitatea. În ceea ce privește suportul tehnic acordat de-a lungul colaborării, acesta a fost foarte prompt si fără reproș. Soluția Nexus GPS Tracking este ce ne trebuie, dat fiind faptul că ne-am extins cu încă 7 noi echipamente instalate.

Florian Popa, Maintenance & Office Support

Obține beneficiile colaborării chiar acum