Cum se utilizează Nexus Driver:

Persoanele responsabile de gestionarea flotei sau a echipelor de pe teren trebuie să își creeze un cont pe site-ul gpstracking.ro, de unde vor putea accesa, în timp real, datele înregistrate și transmise din teren.

Aplicația Nexus Driver transmite, la intervale prestabilite, poziția unui dispozitiv pe hartă. În plus, oferă multe alte funcții care pot fi personalizate în funcție de necesitățile companiei.

Aplicația se instalează pe telefoanele sau tabletele folosite de agenții de teren, care se vor putea conecta pe baza unor date de acces individuale. Aceștia vor putea completa formularele de lucru direct de pe telefon, și vor putea primi actualizări pentru rutele lor.

Odată instalată aplicația, vei putea urmări șoferii în timp real și vei putea vedea cine este mai aproape de un punct de interes. Astfel, vei identifica persoana cea mai potrivită și vei a atribui sarcini în mod eficient.

Nexus Driver permite comunicarea bi-direcțională cu echipa din teren și chiar trimiterea mesajelor însoțite de atașamente.

Marcarea punctelor de interes este una de mare precizie și se poate face direct din teren, de la adresa dorită.

Transmiterea datelor se poate face în timp real, sau ulterior, prin Wi-Fi, GSM, sau ambele. Datele înregistrate sunt stocate pe toată perioada contractuală.