Fii la curent cu cele mai eficiente metode de reducere a costurilor cu flota auto.

Abonează-te la newsletter!

Cum să setezi alerte pentru reînnoirea documentelor în Nexus GPS Tracking

Nexus GPS Tracking îți oferă posibilitatea de a seta alerte speciale pentru reînnoirea documentelor, care să te notifice înainte ca unul dintre acestea să expire.

Administrarea unei flote auto presupune o mulțime de responsabilități zilnice, fără să includem situațiile neprevăzute care pot apărea în orice moment.

Știi mai bine decât oricine cât de important este ca mașinile tale să aibă toate actele în regulă, pentru a putea circula în deplinătate legală. Eliberează-te de o bună parte din griji și stres, asigurându-te că nu uiți niciodată să reînnoiești toate actele de care are nevoie fiecare vehicul din flotă.

Videoclipul de mai jos îți arată, pas cu pas, cum să setezi alerte în aplicație pentru a fi tot timpul cu un pas înaintea expirării asigurării, RCA-ului, ITP-ului, CASCO-ului sau orice altceva prezintă interes pentru tine.

Acum că ai aflat cum să setezi notificări pentru reînnoirea documentelor, pentru ca acest lucru să nu te mai ia niciodată prin surprindere, este momentul să treci la pasul următor.

Descoperă cum poate fi utilizată aplicația Nexus GPS Tracking pentru gestionarea cât mai eficientă a costurilor flotei tale auto.

Intră pe canalul nostru de YouTube pentru și mai multe informații utile despre funcționalitățile și beneficiile soluției noastre de monitorizare prin GPS.