Fii la curent cu cele mai eficiente metode de reducere a costurilor cu flota auto.

Abonează-te la newsletter!

Cum să monitorizezi și să eficientizezi activitatea agenților din teren

Timpul și banii investiți în instruirea angajaților au crescut, cu siguranță, bunăvoința și fidelitatea lor față de companie. Cu toate acestea, nu ești sută la sută mulțumit de nivelul de productivitate și crezi că ar putea fi rezolvate mai multe task-uri în timpul orelor de muncă… Ei bine, specialiștii în resurse umane au descoperit câteva motive pentru care angajații nu-și ating adevăratul potențial.

1. Angajații sunt stresați pentru că se simt constrânși și supravegheați

Să urmărești fiecare mișcare a oamenilor nu este soluția potrivită pentru a-i impulsiona să fie mai eficienți. De fapt, nu vei reuși decât să le stimulezi creativitatea pentru a găsi metode de a ieși din raza ta vizuală. Însă, dacă reușești să te impui ca lider în loc de paznic, ai putea să-i motivezi, pentru că te vor lua drept exemplu.

Comunică și implică-te constant în activitățile pe care aceștia le desfășoară. Cu Nexus Driver, vei putea comunica cu ei în timp real, vei atribui task-uri și hotspot-uri, vei da indicații pe parcursul activității și, în plus, vei putea face o evaluare la final. Astfel, pentru oamenii din teren, nu vei mai fi supervizorul care vrea să îi prindă pe picior greșit, ci un coleg care contribuie activ la rezolvarea problemelor zilnice.

2. Angajații nu au o perspectivă de ansamblu asupra sarcinilor echipei

Concentrându-se doar la ce au de făcut individual, de cele mai multe ori, aceștia pierd oportunitatea de a colabora și de a câștiga astfel timp. Sistemul de monitorizare Nexus GPS Tracking te ajută să coordonezi activitatea din teren și s-o eficientizezi, pentru că îți oferă posibilitatea de a urmări și de a planifica cu ușurință activitatea întregii tale echipe, atât de la birou, cât și de pe orice laptop, tabletă sau chiar smartphone.

3. Angajații nu știu sigur cum trebuie să acționeze

Vorbele spuse la telefon zboară, dar directivele transmise direct prin Nexus Driver rămân. Așa că, vei scăpa de o problemă des întâlnită în companii – comunicarea defectuoasă. Angajații nu vor mai putea spune că nu au înțeles ce au de făcut sau că superiorul s-a exprimat greșit și, în același timp, vor putea fi siguri că nu vor fi trași la răspundere atunci când primesc o indicație greșită.

Aplicația Nexus Driver, instalată pe telefonul de serviciu, transmite date către sistemul Nexus GPS Tracking. Acesta, la rândul lui, generează rapoarte complexe și te ține la curent cu activitatea de zi cu zi a fiecărui angajat. Totodată, te ajută să comunici rapid cu angajații din teren și să programezi sarcinile zilnice. În plus, înregistrează, în timp real, viteza de deplasare a vehiculelor pe care aceștia le conduc, perioadele de staționare sau traseul parcurs într-un anumit interval, precum și punctele importante pe care le-au atins (hotspots).

Află aici ce este Nexus Driver.