Fii la curent cu cele mai eficiente metode de reducere a costurilor cu flota auto.

Abonează-te la newsletter!

Cum să configurezi vehiculele în aplicația Nexus GPS Tracking

De cele mai multe ori, o flotă dezorganizată poate duce la o mulțime de costuri nejustificate. În plus, este dificil de monitorizat și de administrat. Configurarea vehiculelor și a grupurilor de vehicule în aplicația Nexus GPS Tracking te poate ajuta să rezolvi această problemă.

Cu cât vehiculele tale sunt mai bine organizate, cu atât îți va fi mai ușor să le gestionezi, să generezi rapoartele de care ai nevoie și să obții rezultatele dorite.

Opțiunea prezentată în videoclipul de mai jos îți permite identificarea rapidă a vehiculelor pe hartă, precum și gruparea lor în funcție de diferite nevoi.

Află cum să configurezi vehiculele și Grupurile de vehicule în Nexus GPS Tracking, pentru a putea ține întreaga ta flotă auto sub observație, în cel mai eficient mod.

Acum că te-ai familiarizat cu configurarea vehiculelor, poți trece mai departe la setarea alertelor pentru reînnoirea documentelor necesare flotei tale, precum RCA, CASCO, ITP, Rovinietă etc.

Acest pas este foarte important pentru a evita primirea amenzilor, dar și pentru a te asigura că șoferii tăi nu sunt nevoiți să întrerupă activitatea din cauza expirării unui document.

Intră pe canalul nostru de YouTube pentru și mai multe informații utile despre funcționalitățile și beneficiile aplicației noastre de monitorizare prin GPS – Nexus GPS Tracking.