Motor Plus Car Service

Alege Motor Plus Car Service și beneficiezi, după caz, de:

  • Mecanică auto: 50% discount la serviciile de constatări daune; în plus, dacă optezi pentru repararea autovehicului tău la Motor Plus Car Service, costul constatării se va anula, scăzându-se din prețul reparației;
  • Caroserie: te bucuri de deschiderea gratuită a dosarului de daune și de mașină la schimb pe perioada reparației, dacă alegi să repari autovehiculul tău cu ajutorul echipei Motor Plus.

Despre Motor Plus Car Service

Motor Plus Car Service a luat naștere datorită pasiunii pentru domeniul auto, cu scopul de a furniza clienților săi servicii de cea mai înaltă calitate. Tehnicienii service-ului sunt certificați și utilizează tehnologie de ultimă generație. Aceștia știu că problemele cu mașina vă dau mari dureri de cap, motiv pentru care misiunea lor este aceea de a rezolva cât mai rapid și eficient aceste neplăceri.

Motor Plus Car Service se asigură că tehnicienii lor sunt mereu instruiți pentru a deservi orice marcă și model de mașină, folosind cele mai noi tehnici și echipamente de diagnosticare. Echipa Motor Plus va avea grijă de nevoile tale specifice legate de reparațiile auto și întreținerea vehiculului. În plus, vei fi ținut la curent pe tot parcursul operațiunilor.

„Aduceți mașina în service și ne vom asigura că veți beneficia de cea mai profesională, economică și rapidă soluție din partea echipei noastre. Ne angajăm să oferim un serviciu prietenos, simplu și onest!”